Samenwerking motoronderhoud en reparaties: Poort Watersport

Motor revisie en onderhoud

Sinds enkele maanden werkt HoosJeBootje voor onderhoudsservice aan motoren naar volle tevredenheid nauw samen met Poort Watersport. In opdracht van klanten reviseert Poort Watersport motoren van door ons gelichte schepen. Voorts verzorgd Poort Watersport aanvragen voor het winterklaar maken van binnenboordmotoren/sterndrives op locatie en heeft een afhaalservice voor reparatie en/of onderhoud aan buitenboordmotoren.

Boot met motor gezonken?

Ligt uw boot geheel onderwater, inclusief de motor? De motor is dan niet per definitie verloren, maar moet wel binnen 48 uur een servicebeurt ontvangen. Gebeurt dit niet, dan zal roestvorming onoverkomelijke schade veroorzaken.

Web: www.PoortWatersport.nl

Tel: 06-53838995

Hoe te handelen?

Bij het indienen van een licht aanvraag kan HoosJeBootje voor u verzorgen dat zodra uw schip ingepland is om gelicht te worden,  Poort Watersport contact met U opneemt voor een offerte. Vermeld in dit geval additioneel onder het invoerveld “Overige kenmerken schip” op ons aanvraag formulier, dat U interesse hebt in een servicebeurt en Poort Watersport neemt vrijblijvend contact met u op.

Overige service

Heeft U andere vragen of verzoeken met betrekking tot motoren? Informeer vrijblijvend naar de speciale HoosJeBootje tarieven van Poort Watersport. 

.