Helpt u ook mee aan de recycling van grachtenbootjes!?

Wij van HoosJeBootje redden al 20 jaar lang gezonken scheepjes van de bodem van de Amsterdamse grachten! Met enige regelmaat krijgen we bootjes aangeboden, dan wel om af te voeren, dan wel om op te knappen en een nieuw leven te geven. Dit kan van alles zijn. Door onze jarenlange ervaring weten we waar we op moeten letten. Dat geldt voor stalen, polyester, aluminium en houten boten. Dit zorgt voor een divers aanbod van leuke scheepjes waar wij alle liefde en aandacht aan hebben gegeven of gezonken boten die nog in de wachtrij staan opgeknapt te worden. Voor iedereen wat wils!

We zijn gespecialiseerd in boten tot 6 meter in lengte. Deze zijn handzaam, betaalbaar en uiterst geschikt om met vrienden mee door de grachten te varen. We hebben vaak leuke historische scheepjes in de aanbieding die de komende jaren geen onderhoud nodig hebben.

Hieronder een kleine greep uit de boten die we in de verkoop hebben en helemaal onderaan de pagina fotos van boten die we in het verleden hebben opgeknapt en verkocht.

Achter elke boot hoort een motor! Deze leveren wij ook, zowel nieuw als tweedehands, en zowel elektrisch als op benzine. Mocht u vragen hebben neem gerust contact op. U kunt zelfs uw eigen sloepje samenstellen.

De Blue Pearl komt van de Oude Schans, waar ze zonder aandacht lag te verpieteren. We hebben haar helemaal opgeknapt waardoor ze weer jaren mee kan. Alles nieuw en in top staat!

Houten vlonders, houten bankjes, bergruimte voor en achter, geschikt voor buitenboordmotor.

Te koop voor €2750.

Specs:

Materiaal: staal

Lengte 4m // breedte 1.50m

Bijzonderheden: in nieuwstaat.

 

 

Dit bootje (zonder naam)  hebben we gered aan de Saskia van Uilenburgerkade in Amsterdam West.

De eigenaressen wilden er niet meer voor zorgen dus hebben we het bootje overgenomen. Vanwege haar  unieke uiterlijk en goede staat van het staal verdiend ze zeker een volgend leven!

Ze staat op de wachtlijst om opgeknapt te worden, maar ook tot die tijd staat ze te koop. Vraagprijs €800.

Speficiaties:

materiaal: staal

lengte: 4m

breedte: 1.40m

Motor: geen 

Motor plaats: in bun

 

 

De bovenste ‘oranje’ boot komt van de Westerkade in Amsterdam. Na tweemaal vol regenen was de inboord benzine motor niet meer te redden en deed de eigenaar er afstand van. De motor is er uit gehaald.

Het bootje is al heel ver opgeknapt en is een kwaliteits scheepje. Zeer dik staal en geen roest. Alleen nog likje verf en bankjes en vlonders installeren. Geschikt voor buitenboord of inboord motor!

In huidige staat te koop voor €1200

Specs:

Materiaal: staal

Lengte: 3.80m // breedte: 1.60m

bijzonderheden: onzinkbaar vanwege luchtkasten voor en achter / stevige reling / kwaliteit

 

Het onderste ‘blauwe’ bootje

Een Belgische rondkont. Echt een fantastisch bootje! klein maar fijn. Zeker 80 jaar oud. Toen gebruikte ze nog kwaliteit staal. Is in zeer goed staat. De inboord motor is verwijderd en het bootje is geschikt gemaakt voor een buitenboordmotor. Nog een likje verf en dan is ze er helemaal klaar voor.

In de huidige staat is het bootje te koop voor €800

Specs:

materiaal: staal

lengte: 3.80 m // breedte: 1.5om

bijzonderheden: oud en uniek